Baza znanja

Prihranite čas in denar v profesionalnih kuhinjah

Gastro vakuumske posode so namenjene vakuumskemu shranjevanje hrane v profesionalnih kuhinjah, kot so restavracije, hoteli, šole in proizvajalci prehrambenih izdelkov. Omogočajo vam, da sestavine pripravite vnaprej ali da shranite ostanke pripravljenih jedi, saj se v vakuumu obstojnost živil podaljša za štirikrat. Za vas to pomeni olajšanje delovnega procesa in večji profit, saj hrane ne boste metali v smeti.

Gastro vakuumske posode so prilagojene zahtevnih pogojem dela v profesionalnih kuhinjah. Narejene so iz visokokakovostnega tritana, ki je izjemno vzdržljiv in nezlomljiv. Za vas to pomeni enostavno vzdrževanje in vsestransko uporabo. Posode in pokrovi so popolnoma transparentni, kar vam omogoča hiter in enostaven pregled zalog v hladilnici, brez da bi jih odpirali in živila izpostavljali zraku. Vakuumiranje pa je izjemno prijazno uporabniku, saj potrebujete le gastro električno črpalko BVP300, ki s pritiskom na gumb v nekaj sekundah vzpostavi vakuum. Za razliko od ostalih profesionalnih sistemov za vakuumiranje ne potrebuje dodatnih priključkov, cevi in ogromnih vakuumirk.

Za boljši izkoristek prostora jih lahko zložite eno na drugo – ne glede na volumen, saj imajo vse enako dolžino in širino, razlikujejo se le po višini.

Delite objavo